Pentru cei care se tot leagă de Biserică (în contextul coronavirusului)

Imagini pentru biserica lemnImagini pentru andrei caramitru

Se leagă unii de Biserică în contextul coronavirusului, dar uită acești adulatori ai științei că mult lăudații oameni de știință, acești fruncea ai omenirii, încă nu au găsit leac pentru Covid-19, deși avem mii de morți și, oricum, e foarte dubios acest virus, care preferă să ucidă bătrânii (persoane care nu mai sunt apte de muncă), dar nu afectează grav copiii și tinerii (viitoarea și actuala forță de muncă), când se știe că la gripa comună copiii sunt mult mai sensibili. De fapt, știința nu poate vindeca nici acum epilepsia (cunoscută încă din antichitate) și nici SIDA (cunoscută de la sfârșitul anilor ’70).
Biserica e în favoarea vaccinării (așa e combătută poliomielita) și susținem sus și tare că nu Biserica e vinovată de coronavirus, decât dacă ești răuvoitor. Apropo, Ion Caramitru (tatăl rezistentului Andrei Caramitru) a primit Teatrul Național București drept moștenire? Că parcă a cam prins rădăcini în funcția de director acolo. Eu zic să începem schimbul de generații la conducerea instituțiilor cu dumnealui, căci și funcția de Președinte al Țării nu poate fi deținută decât două mandate, că așa spune bunul simț (și Constituția).

Sursa foto Andrei Caramitru: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/andrei-caramitru-mesaj-pentru-psd-nu-va-jucati-cu-focul-daca-noi-in-prima-zi-de-guvernare-va-aruncam-pe-toti-in-puscarie-prin-ordonanta-de-urgenta-1070971

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.