Un comentariu neaprobat (încă) pe blogul Saccsiv

„Cum nu l-am votat pe Iohannis, nu mă simt obligat să ii iau apărarea. Mai ales că dacă a fost vorba sa sa trimita muncitori in Germania, de parcă Romania nu ar avea nevoie, nu a fost problema cu distanțarea socială.”
Aici: https://saccsiv.wordpress.com/2020/04/09/preot-ortodox-din-oradea-scrisoare-deschisa-catre-preafericitul-parinte-daniel-patriarhul-bisericii-ortodoxe-romane-cumplita-prapastie-duhovniceasca-ni-se-datoreaza-noua-tuturor-slujitori/

P.S. Intre timp, comentariul a fost aprobat.

12 gânduri despre „Un comentariu neaprobat (încă) pe blogul Saccsiv

 1. D-le Ioan, blogul Saccsiv e pe gustul dvs., îl va publica.
  Ar trebui să aveți însă în vedere că economia noastră este încă blocată pentru următoarele minim trei săptămâni și că fiecare este liber să lucreze unde vrea. Această ultimă remarcă este extrem de importantă.

  Apreciază

  • Stimate domn, nu eu am venit din diaspora, desi s-a spus clar sa nu vina acasa. Spuneti-le acelora, ca inconstientii aceia ne-au blocat tara!
   Si eu am rude in strainatate, dar stau acolo (Spania sau Italia), nu au venit acasa doar sa profite de tratamentul medical, ca pe urma sa isi ponegreasca tara (cum fac unii, in carantina fiind).

   Apreciază

   • Cei care au venit din diaspora erau fie din categoria Țăndărei, fie muncitori reali sezonieri, fără o situație stabilă. Acolo economia s-a blocat înaintea noastră și iată, își revine înainte. Nimeni nu poate fi blamat pentru asta. Autoritățile ar fi trebuit însă să fie mai ferme cu cei din categoria Țăndărei de la început. Din păcate, au parte de prea multă toleranță și pe dincolo.

    Apreciază

   • Nimeni nu poate fi blamat pentru asta?
    Dar si ei sunt tot diaspora, precum cei care eram in tara eram facuti cu totii ca fiind lenesi si puturosi.

    Apreciază

   • În acest moment, chiar riscă și manifestă curaj. Pe dvs. v-a împiedicat cineva să plecați? Acolo nu umblă cănii cu covrigi în coadă, dar cine muncește se descurcă bine. Cunosc foarte multe astfel de istorii. Nu știu nici un caz de eșec, deși s-ar putea să existe.
    Sunt câțiva care publică frecvent pe WP.

    Apreciază

   • Nu ma impiedica nimeni, eu am un viitor aici.
    Evident, cine lucreaza, se d3scurca si dincolo (dar la munxi necalificate, gen constructii). Nu idealizez nimic, dar refuz sa primesc lectii de la cei ce idolatrizeaza „dreapta” de acum. Nu e nicio asemanare intre astia si Ion I.C. Bratianu, Iuliu Maniu etc.
    Sau vi se pare ca Flutur si Raluca Turcan le seamana?

    Apreciază

   • Nu știu ce legătură ați stabilit cu Brătianu, Maniu, nici cu Flutur, Turcan.
    Observația cu munci necalificate este eronată. Cunosc foarte mulți oameni calificați plecați, unii super calificați. Nu știu pe niciunul care să-și fi schimbat calificarea, deși dacă ar fi făcut-o, ar fi fost spre lauda lor, ar fi arătat puterea lor.

    Apreciază

   • Pai si cine ii reprezinta, cica, aici? PNL! Desi cei mai multi din diaspora, de fapt, nici nu merg la vot. Uitati-va numai la ultimul tur de alegeri, unde s-a votat 3 zile.
    Apropo, cei di Tandarei sfideaza autoritatile cum au vazut la altii in august 2018.

    Apreciază

   • Legătura despre care vorbiți este stabilită de dvs.
    Pe 10 august am fost acolo. Manifestația fusese aprobată de Găbița. Este o comparație jignitoare. Încheiem discuția.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.