Activenews: Agitatori, „nepomenitori” aflați în siajul serviciilor rusești

La Sărbătoarea Sfintei Parscheva

„Sfânta Liturghie a fost întinată de un grup de agitatori, așa numiții „nepomenitori” aflați în siajul serviciilor speciale „moldovenești” și ucrainene, respectiv rusești, care au luat ca țintă Mitropolia Moldovei și Bucovinei cu mitropolitul ei, IPS Teofan. Acestui grup organizat li s-au adăugat câțiva protestari sinceri față de măsurile restrictive și altii de profesie, susținuți de veleitari politici necredincioși din zona PSD și AUR care au venit cu o gașcă zgomotoasă de concetățeni proveniți din rândul unei minorități conclocuitoare.”
Sursa: https://www.activenews.ro/stiri/IPS-Teofan-la-Sarbatoarea-Sfintei-Parscheva-Cine-nu-crede-in-sfintele-moaste-si-icoane-nu-crede-in-Invierea-Domnului-.-Sfanta-Liturghie-intinata-de-nepomenitori-si-agitatori-de-profesie-163138

Notă admin: Pentru agenții pro-ruși, degizați în „apărători ai Ortodoxiei” pe net, nu contează că B.O.Ru. e în „Consiliul Mondial al Bisericilor”, că ei numai în B.O.R. aruncă cu noroi, că așa au ordine din afară.
Vedeți aici: https://cititorul.home.blog/2020/08/13/pentru-pro-rusi-si-biserica-ortodoxa-rusa-e-in-c-m-b/

7 gânduri despre „Activenews: Agitatori, „nepomenitori” aflați în siajul serviciilor rusești

 1. Am ascultat și eu purtătorul de cuvânt al mitropoliei, nu a spus despre cine-i vorba, a spus doar că sunt unii care s-au despărțit de biserică. M-am întrebat ce poate fi și eram convins că doar Moscova. Desigur este și un joc făcut în favoarea psd care dorește cu ardoare să nu se întâlnească cu electoratul. Pe de altă parte, primarul Chirică a declarat că erau persoane venite din sudul țării. Am citit și sursa dvs. – am avut dreptate, ruși + psd. SRI???

  Apreciat de 1 persoană

 2. Nu e nicio legatura intre pro-rusi si PSD. Ca pro-rusii dispretuiesc votul si alegerile. Ei nu fac propaganda pentru PSD pe blogurile lor, ci pentru „maica Rusie”.
  Nu ca nu ar avea si pesedistii pacatele lor, ca de exemplu apararea parlamentarilor anchetati, adica prin neridicarea 8munitatii parlamentare.
  Si acuma imi vine deseori in minte imaginea lui Nastase aparandu-l pe Gabriel Bivolaru.

  Apreciat de 1 persoană

  • De, știu că nu suntem de acord. Chiar sursa dvs. menționează asta. Rusia nu e interesată de psd. Însă noi i-am scăpat deocamdată. Va face orice pentru a repune mâna pe noi temeinic precum în trecut. Nu uită niciodată. Și, unde poate găsi sprijin, apropiere? La cei pe care i-a adus în România. Ați uitat manifestările din 2018-2019 – suveranitate, nu vrem UE, nu vrem NATO – dracnea, Vasilica. Citiți nițel sputnik să vedeți pe cine sprijină.
   Coincidența a făcut că sunt pe subiect cu ultima pagină.
   Am să scriu o pagină cu KGB. Vă citez pagina asta sau doar sursa?

   Apreciază

 3. Pingback: Agenturili | Născut pe lista neagră

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.