Stimați preoți, predicați Evanghelia, nu vaccinul!

În 2018, când a fost Referendumul pentru Familie, mulți preoți nu au mărturisit poporului ce trebuie să facă (sa meargă la vot, adică) decât numai cu jumătate de gură!
Probabil și pentru că nu au fost motivați de la buget pentru asta, că s-au cam obișnuit unii preoți ai noștri cu sponsorizările primite de la bugetul public în momentele mai ales electorale.
Așa că acum e datoria statului să facă reclamă vaccinării, iar nu a preoților, care trebuie să predice cuvântul lui Dumnezeu, iar nu altceva.
Iar unii, cu durere o spun, nici nu prea cunosc Biblia, deși au și tălmăcirile sfinților, astfel încât Biserica pierde teren în fața neoprotestanților.
Sunt pro-vaccin, dar și pentru separarea Bisericii de stat, că statul uneori poate fi condus și de demagogi și manipulatori.
„Iar Petru şi apostolii, răspunzând, au zis: Trebuie să ascultăm pe Dumnezeu mai mult decât pe oameni.” (Faptele Apostolilor 5, 29).

4 gânduri despre „Stimați preoți, predicați Evanghelia, nu vaccinul!

  1. Cred că nu asta e problema. Lucrurile n-ar trebui amestecate și n-ar trebui să predice anti-vaccin. Apoi circul acela de la Constanța, cu carul cu boi, măgarii, trăsura – asta era demn de Mazăre. Probabil se au reciproc „la mână”, altfel Daniel ar fi trebuit să-l execute pe baza dosarului de informator.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.