Dar duceti-va odata in Rusia

Tot felul de agenti ai rusilor ne spun ce rele sunt vaccinurile occidentale, dar nu au nimic de spus nici despre vaccinul rusesc Sputik-V, nici despre masurile anti-Covid impuse chiar si recent la Moscova.

Acesti asa-zisi aparatori ai libertatii de constiinta sunt direct vinovati si de cresterea pretului la gaz, ca au facut jocul rusilor, blocand prin protestele elaborate si sincronizate utilizarea gazelor de sist, care erau alternativa la gazul rusesc.

Se rasuceste in mormant otravitul Patriarh Nicodim Munteanu, cand vede din cer cum urmasii celor ce l-au otravit ne dau lectii de ortodoxie. Dar pe Dumnezeu nu il pot insela nemernicii.

Sa plece in Rusia aceia care nu le plac Europa si libertatea. Chiar si Dumnezeu l-a facut pe om liber in Rai.

11 gânduri despre „Dar duceti-va odata in Rusia

  1. Dar au dreptate. Rușii l-au testat riguros (n-au folosit pușcăriași și soldați), produsul este minunat, rezultatele măsurătorilor nu sunt măsluite, martori sunt chiar ei rușii.
    Am propus pe vreo două pagini să facem un efort să cumpărăm câteva mii de hectare undeva departe, în estul Siberiei, în care să înființăm un lagăr de muncă pentru toți nostalgicii Ciumei Roșii și oricare ar mai pofti. Ar fi cea mai profitabilă investiție.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.